Iltapalapannari





Jääkaapista löytyi päivän vanhentunut maito. Tuntuu aina ikävältä hävittää ruokaa, joten päätin tehdä iltapalaksi pannaria. Jauhoiksi valikoitui mitä kaapissa sattui olemaan, kaupassa en ole ehtinyt käydä. Taikinaa uuniin laittaessa muistin etten laittanut leivinjauhetta taikinaan. Onnistui tämä näinkin.

Pannari

1 litra maitoa
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
0.5 dl sokeria
0.5-1 tl suolaa
4 dl kaurajauhoja
1 dl tattarijauhoja
1 dl kaurahiutaleita
(1 tl leivinjauhetta)
1-2 rkl oivariini juokseva tai öljyä

Vatkaa kananmunat kulhossa kevyesti. Lisää maito, sokerit ja suola. Sekoita jauhot hyvin nesteiden joukkoon. Lisää vielä oivariini. Anna taikinan turvota n. 20-30 minuuttia. 
Kumoa taikina syvälle uunipannulle ja paista 200 asteessa n. 35 minuuttia.