Mokkapalat kreemikuorrutteella



Loputtomaan suklaakakun himoon mokkapaloja. Kuorrutteena paksuhko kerros mokkakreemiä. Makeaa, mutta niin hyvää.
Pohja

3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl Semperin fin mix-jauhoseosta
1,5 dl Virtasalmen vaalea gluteeniton jauhoseos
0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g voita
1 dl kahvia

Sulata voi ja lisää kahvi joukkoon.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi pysyväksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Nostele muna-sokerivaahtoon jauhoja ja nesteitä vuorotellen.
Kaada taikina n. 30 x 40 cm uunivuokaan.
Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä.

Kreemi

150 g voita
3 dl tomusokeria
0,5 dl kaakaota
0,5 dl  kahvia

Notkista pehmeä voi. Lisää voin joukkoon tomusokeria koko ajan vatkaten. Vatkaa seosta, kunnes seos on tahnamaista.
Lisää kaakaojauhe. Lisää kahvi vähän kerrallaan vatkaten.  Vatkaa seosta kunnes se on tasaista. Kokonaisuudessaan vatkaamiseen menee vähintään 10 minuuttia. Valmis kreemi on silkkistä eikä maistu voilta.
Levitä valmis kreemi tasaisesti pohjan päälle. Laita hetkeksi jääkaappiin ja leikkaa sen jälkeen paloiksi.