Blogin uudistusta






Täällä ollaan hengissä edelleen. Olen viimeisen vuoden miettinyt blogin ulkoasun uudistamista, mutta ikinä ei tunnu olevan aikaa istua koneelle. Haluaisin käytettävyyteen parannusta, koska yksittäisten reseptien löytäminen epämääräisestä arkistosta on todella työlästä.

Viimeisen kuukauden aikana arki on muuttunut kovasti. Maaliskuusta asti olen ollut paljon töissä kodin ulkopuolella, opiskellut siinä sivussa, toiminut lapsen kotitehtävien valvojana (ei voi sanoa opettajana) ja myös kodinhoitajana ja kokkina. Miehen siirryttyä myös kotiin työskentelemään, kotipäivinäni ruuanlaittaminen sekä tiskikoneen täyttö ja tyhjentäminen on ollut loppumatonta.

Nyt pääsiäisen jälkeen aikataulu töiden suhteen on rauhallisempi ja ajattelin ryhtyä blogin muutostöihin. Vähäisillä html- ja css- taidoilla yritän saada blogin toimimaan mieleiselläni tavalla, mutta toivon ymmärrystä, työt saattavat kestää jonkin aikaa 😅.

Uusia reseptejäkin olen mietiskellyt ja testaillut, mutta en ole vielä saanut täysin mieleistä lopputulosta. Uusiakin reseptejä on siis tulossa kunhan ehdin paneutua asiaan kunnolla.

Tällä hetkellä tärkeintä on pysyä terveenä ja turvassa kotona mahdollisimman paljon. Kyllä tämän korona-ajan ylitse jossain vaiheessa päästään.