Banaanikauraletut kahdelle






Hellettä on viime viikkoina riittänyt enkä ole kovinkaan paljon keittiössä aikaa viettänyt. Kaikki viikonpäivätkin olleet ihan sekaisin. Sunnuntaina (paitsi että on lauantai) voi siis hieman panostaa aamupalaan. Pari mustapilkullista banaania huuteli hedelmäkorista, joten tein hieman isomman satsin banaanikauralettuja tällä kertaa.

2 kypsää banaania
3 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
1/4 tl vaniljauutetta

Paistamiseen: voita tai öljyä

Mittaa aineet blenderin kulhoon tai korkeaan astiaan. Surauta taikina tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
Annostele noin ruokalusikallisen verran taikinaa paistinpannulle (riippuen pannun koosta mahtuu noin 4-5 lettua pannulle yhtä aikaa).
Paista lettuja miedolla lämmöllä (ehkä keskilämmöllä), käännä lettu kun taikina on hyytynyt toiselta puolelta.
Tästä taikinasta riittää kahdelle. Tarjoile vaikkapa mansikoiden kanssa.